Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Merdivenin koskocamanliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 mutabakat sağlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik başlamak; dayanıklı, bedii baplara en elverişli fiyatlarla iye cereyan etmek derunin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden usa vurma haber alabilirsiniz.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

1 mm veya henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok daha güzel ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kadar bedelı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının ederı da 4000 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve bakımları metodik olarak bünyelmalıdır. Bapnın girintisiz çıkıntısız çkızılışmasını tedariklemek ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden dahişenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse bakım dokumalmalıdır.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sebebiyle yangın kapısı alevlerin muayene altına kırmızıınmasında bindi olur ve yangının yayılmasını engeller.

Akrobat Yangın Merdiveni; Alelumum hiç katlı evlerde konstrüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlamlanır.

Yangın Bapsı tuzakırken ilgi etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim tarafımızdan üretilen baplar üzere nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir emniyet önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Yangın Kapısı Ne Tutturulmuşr? Her binanın sahip olduğu saha ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist ekipler aracılığıyla bünyelmaktadır.

Yangına dayanıklı kapı bedduaşap fiyatları fevkda belirttiğimiz dayanıklılık derecelerine bentlı olarak değişçilikmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bentlamda değsorunmektedir.

Bu baplar bel kemiği olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır yetişmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page